Lidgeld recreanten en competitiespelers


seizoen 2024-2025 competitiespeler tornooispeler recreant
1 sept – 31 aug volledig seizoen 150 € (1 ploeg)
175 € (2 ploegen)
125 € 105 €
1 jan – 31 aug 3/4 seizoen 120 € 110 € 85 €
1 april – 31 aug half seizoen - 80 € 55 €
1 juni – 31 aug zomerseizoen* - - 35 €

Competitiespelers betalen EUR 150,00 voor een volledig seizoen in 1 ploeg. Speel je in 2 competitieploegen (vb. heren en mix ploeg), dan betaal je EUR 175,00. Speel je officiële tornooien maar geen competitie, betaal je ook EUR 150,00. Dit omwille van het hogere bijdrage aan de badminton federatie. Het lidgeld van Gentse BC omvat ook de verzekering en aansluiting bij Badminton Vlaanderen.

  • geen gast- of kansentarief van toepassing voor zomerbadminton

Uitpas

Indien je aangesloten bent bij UiTPAS en in aanmerking komt voor het kansentarief, kan je ook bij Gentse BC een korting krijgen van 80% op het lidgeld. Heb je recht op een kansentarief via UiTPAS, vul zeker jouw uitpasnummer in bij je aanvraag tot lidmaatschap, of geef het door aan de penningmeester. Opgelet: het kansentarief wordt elk jaar opnieuw bekeken. De korting geldt niet voor spelers die enkel willen aansluiten voor zomerbadminton.

Gastspelers

Badmintonners die al lid zijn van een andere club, aangesloten bij Badminton Vlaanderen, kunnen als gastlid bij de Gentse BC spelen en krijgen een korting op het lidgeld van EUR 15,00. Vermeld dan zeker je VBL lidnummer en de gegevens van de club waarbij je al lid bent op het inschrijvingsformulier. De korting geldt niet voor spelers die enkel willen aansluiten voor zomerbadminton.

Betalingstermijn

De betaling van het lidgeld is voldoende bewijs om lid te blijven van onze club of lid te worden. Deze betaling ontvangen we dan ook graag binnen de 30 dagen na factuurdatum. Je krijgt hiervan elk jaar een factuur per email. Zorg er dus steeds voor dat jouw gegevens up to date zijn. De lidgelden worden geïnd door ClubCollect. Krijg je bericht van ClubCollect, weet dat dit geen spam is of anderszins :) Voor onze ‘vergeetachtige’ leden: indien je te laat betaalt komt hier EUR 10 administratieve kost bij! Voor iedere extra maand te laat komt er EUR 10 bij.