Gentse BC – Victor PBO Jeugdcuptour op 13/10/2024

: jeugd

Op zondag 13 oktober 2024 organiseert Gentse BC alweer de Victor PBO Jeugdcuptour in sporthal Bourgoyen.

De jeugdcup is een tornooi voor de ambitieuze beginner of iets meer ervaren jeugdspelers van Oost-Vlaanderen. De jeugdcup is een echt speel- en leermoment, ongeacht het niveau, een ideaal moment om de training in praktijk om te zetten. Er zijn verschillende categorieën op basis van leeftijd. Iedereen tot 18 jaar, aangesloten bij een Oost-Vlaamse club kan deelnemen. Als je de regels kent en je eerste paar trainingen achter de rug hebt kan je deelnemen. De volledige kalender van de Victor PBO Jeugdcuptour kan je hier terugvinden.

Inschrijven voor het tornooi van Gentse BC op 13 okt kan via de site van BadmintonVlaanderen.
De inschrijvingen sluiten op zondag 6 oktober om 23:59.

! om in te schrijven heb je een account nodig bij BadmintonVlaanderen. Op twizzit staat een handleiding bij “Media” als je niet goed weet hoe de account aan te maken.

Jouw VBL nummer kan je terugvinden in je twizzit account. In het menu ga je naar contact details. Scoll helemaal naar beneden. Daar staat het 'OLDID' van Badminton Belgium. Dat is jouw lidnummer. voor de nieuwe leden (hebben mogelijks nog geen twizzit account) --> stuur even een mailtje naar info@gentsebc.be

Groetjes en hopelijk tot dan!
Bestuur GENTSE BC
Maarten, Isabelle, Elisa en Boye